DESPRE COMPANIE

Compania Igiena Grup a apărut pe piața din Moldova în 2006. În ciuda faptului că compania noastră este încă tânără și se dezvoltă rapid, suntem gata să vă oferim cele mai bune soluții și produse în domeniul igienei pentru producătorii de alimente, restaurante, supermarketuri, birouri. .
Igiena Grup prezintă pe piață produsele și tehnologiile unor companii europene cunoscute precum: Sanechem, Radex, Mercator Medical, Franz Mensch GmbH, Plast, Merida, Aj Group, Arix, Dydona, Tenzi, Kamal, Vikan și multe altele.

Compania noastră oferă o gamă largă de produse certificate pentru menținerea igienei în orice domeniu de activitate: detergenți și dezinfectanți, perii profesionale, îmbrăcăminte și încălțăminte de lucru și de protecție, îmbrăcăminte de unică folosință, echipamente sanitare și igienice, echipamente de curățare și multe altele.

Lucrăm cu un număr mare de clienți, nu numai în Chișinău, ci în toată Moldova. Echipa noastră strânsă găsește o abordare individuală a fiecărui client și selectează cele mai bune soluții și tehnologii în domeniul igienei! Suntem întotdeauna gata să efectuăm testarea și prezentarea produselor noastre la dumneavoastră!

În compania noastră veți găsi întotdeauna produse certificate de calitate la prețuri atractive, sfaturi competente și tehnologii moderne în domeniul igienei! Vom fi bucuroși să vă vedem printre clienții noștri!
Clienții noștri
Ru
Click to order
Comanda Dvs.
Total: 
Numele
Adresa E-mail
Numer de telefon
Denumirea companier